blocaire invisible

[@more@]

weno, doncs aqui està! El missatge em dieia. El teu blocaire invisible és: la birra!!! I la veritat, jo no sabia qui era la birra. I li vaig començar a llegir missatges i em va començar a caure bé! i aleshores vaig descobreir, que n'eren dues en aquella casa: la birra i la cacique! I com que no sabia si fer-li només amb una o a les dues. Perquè jo, l'últim que vull, és decepcionar algú per aquestes dates, doncs he decidit que ho faria en general al bloc d'asocialsanonimes.bloc.cat. Així que, aqui teniu el meu regal, espero que les festes vagin bé i, malgrat no us agradi gaire el Nadal, us ho passeu de puta mare! Molts petons,

Piccolina!Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

33 comentaris a l'entrada: blocaire invisible

 1. Alepsi diu:

  Ostres Piccolina! Jajajaja! Que chulu el vídeo!!! I… quina gran cançó!!!! Jajajajajajajajajaja! Ai senyor, quins records! xDDDDD

  Passa molt bon Nadal!

 2. Cacique diu:

  Ara aquí em taxaran de pelada xDDDDDD
  Però bueno, qui no ha tingut una adolescencia que no ha anat a discos de pelats?? eh birra xDDDDD

  Gracies pel regal Piccolina (tot i que a mi en relitat no era, però com que la Birra és una mica maleducada, no sigui cas que no es passi a donar-te les gràcies) xDDD

  Bon Nadaaal!!!!

 3. Cacique diu:

  Ara aquí em taxaran de pelada xDDDDDD
  Però bueno, qui no ha tingut una adolescencia que no ha anat a discos de pelats?? eh birra xDDDDD

  Gracies pel regal Piccolina (tot i que a mi en relitat no era, però com que la Birra és una mica maleducada, no sigui cas que no es passi a donar-te les gràcies) xDDD

  Bon Nadaaal!!!!

Els comentaris estan tancats.